Badrum

Det är vanligt att badrummet är det minsta rummet i hemmet, och därför är det viktigt att man planerar utrymmet ordentligt.

Badrummet ska vara ett rum där man kan njuta och som man ska trivas i. Dessutom ska det samtidigt fungera smidigt.

Vi hjälper dig med tips på vad man ska tänka på när man ska inreda badrummet.

Läs Mer

Inredningsdetaljer

Om ni har hängt med här på sidan, så tycker ni nog att vi börjar bli tjatiga nu för vi kommer återigen prata om det här med inredningsdetaljer. Även i badrummet är det snygga detaljer som får ditt badrum att glänsa lite extra. Du kan exempelvis lägga några extra kronor på att köpa snygga handdukar, som gärna kan ligga framme, eller ha snygga förvaringskorgar. Något som aldrig är fel är även att ha doftljus, det ger både en mysig känsla och en god doft.

Hur blir badrummet hemtrevligt?

Vissa gillar när badrummet utger en stilren och kal känsla, medan andra vill ha ett mer hemtrevligt och mysigt badrum. Om man tillhör den sista typen som vill ha det mysigt och hemtrevligt i badrummet, så har vi något gemensamt. Vi tycker det är viktigt att det ska kännas trivsamt och hemtrevligt, och då är det textilier som gäller. Allt från handdukar till mattor, som dessutom kan bli en snygg inredningsdetalj.

Förvaring är A och O

I badrummet är det otroligt viktigt med bra förvaring. Man bör börja med att tänka igenom vad det är som ska förvaras där inne. Vad ska synas, och vad ska gömmas undan? Vi kan rekommendera vägghängda skåp, dels är det snyggt, dels är det enkelt att städa för man kommer lätt under skåpet både med dammsugare och golvmopp.

Stor badrumsspegel

Oavsett om ditt badrum är litet eller stort kan vi lova att du inte kommer bli missnöjd om du köper en stor spegel. Det kommer ge massvis med ljus åt ditt badrum. Dessutom blir det lättare att göra sig i ordning i badrummet om det finns en ordentlig spegel där. Att sminka, eller raka sig blir inte längre en utmaning. Du kan köpa billiga speglar på exempelvis Rusta.